Bryllup på Rømskog Spa - Hanne og Tommy

Bryllupsbilde utenfor Rømskog kirke

Hanne og Tommy invitere familie og venner til en fantastisk bryllupshelg hvor både de og alle gjestene kom tilreisende. Hanne og Tommy hadde i utgangspunktet ingen spesiell geografisk tilknytning til Rømskog. De bare falt for Rømskog Spa og Resort og de flotte omgivelsene og bestemte seg for at her ville de arrangere bryllup. Det har jeg sans for, for det skaper en helt unik atmosfære blant gjestene som rekker å bli kjent med hverandre over flere dager. Et slags "destination wedding" - i Norge. Stemningen i bryllupet var magisk. Legg merke til alle de fantastiske blomstene som Ina fra Eucalyptus i Sarpsborg har levert. Hun er så flink! 

Rømskog er en av de aller minste kommunene på Østlandet. Og her ligger altså et av de fineste hotellene i mils omkrets, Rømskog Spa og Resort. Da jeg kom hit tenkte jeg med det samme; hit har jeg lyst å dra flere ganger. Ikke rart at Hanne og Tommy falt for dette stedet.

Se også: Kjærestefotografering med Hanne og Tommy i Sarpsborg

Hanne og Tommy; tusen takk for en fantastisk dag sammen med dere. Jeg er så glad for at dere ønsket å ha meg som bryllupsfotografen deres! Takk! 


Er du på jakt etter bryllupsfotograf til bryllup på Rømskog Spa?