Bryllup på Tørvis Hotell i Sogn - Ina og Thomas

bryllup-bryllupsbilde-sogndal-fjord-fjell

Noen steder er slik at når man kommer dit tenker man med en gang at dit  man dra tilbake før eller siden. Helst flere ganger. Tørvis Hotell er et slikt sted. Tørvis ligger helt nede ved Lustrafjorden og det ærverdige hotellet har røtter helt tilbake til 1600-tallet. De ansatte er utrolig hyggelige og man føler seg velkommen fra første stund. Omgivelsene er helt fantastiske og hotellet er stilfullt innredet. Hele stedet har en veldig god atmosfære. 

Og noen mennesker er slik at når man treffer de første gang så tenker man at dette er mennesker man gjerne vil treffe igjen, gang på gang. Ina og Thomas er slike mennesker. Rett og slett bare veldig hyggelige å være sammen med. Da jeg fikk mulighet til å dra til Tørvis og fotografere bryllupet deres ble jeg veldig glad. Bryllupet startet egentlig på fredagen, med BBQ utenfor hotellet sammen med brudeparet og alle gjestene. Det var utrolig hyggelig. På lørdagen startet dagen på Tørvis med Ina og Thomas sine forberedelser på hver sin kant av hotellet.

Deretter tok vi båten innover fjorden mot Dale kirke, en veldig flott middelalderkirke fra 1200-tallet. Det var en vakker seremoni i kirken med nydelig musikalske innslag under vielsen fra venner av brudeparet, blant annet Tone Damli og Eva Weel Skram. Etter vielsen tok vi turen mot et fantastisk utsiktspunkt hvor vi tok bryllupsbilder med fjord og fjell i bakgrunnen. Helt magisk! 

Ina og Thomas; Tusen takk for at jeg fikk være med dere på denne store dagen. Det var en glede! Jeg ønsker dere alt det beste for fremtiden.

Og tusen takk til Frøydis Geithus som ønsket å ha meg med som second shooter. Vi hadde en fantastisk tur!