Bryllupsbilder - noen av mine favoritter fra 2012

Når jeg ser tilbake på alle disse fantastiske brudeparene jeg fikk fotografere i 2012 må jeg nesten klype meg litt i armen. Jeg har virkelig drømmejobben. Så mange fantastisk snille, gode kunder og alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått. Wow! Om dette er de aller beste bryllupsbildene mine fra 2012 vet jeg ikke, men dette er i alle fall noen av mine mange favoritter. Klikk deg inn på bildene eller linkene under bildene for å se flere bilder fra bryllupene nedenfor.

Les også: Hva koster heldags bryllupsfotografering?

01-fotograf-bryllup-oslo-kulturkirken-jakob.jpg

Bryllupet til Nina og Kjetil i Kulturkirken Jakob var eventyrlig. Stemningen var kjempegod og et de bildene jeg likte best fra dagen er dette bildet fra brudevalsen. Se flere bilder fra vinterbryllupet i Oslo her.

02-lesbisk-brudepar-bryllupsbilde-fotograf-oslo.jpg

Jeg var så heldig å få være bryllupsfotografen til Karen og Anette. De giftet seg på Rådhuset i Oslo og jeg fanget dette koselige øyeblikket da de kom ut på trappen etter vielsen. Ekte glede! Se flere bilder fra bryllupet på Ekebergrestauranten her

03-bryllup-villa-malla-brudepar-bryllupsfotograf.jpg

Eline og Marius hadde bryllupsfesten sin på Villa Malla. Jeg liker dette koselige øyeblikket og det myke, naturlige lyset. Det var en fantastisk dag. Klikk deg inn her hvis du vil se flere bilder fra bryllupet på Villa Malla.

04-familie-bryllupsbilde-barn-flosshatt.jpg

Dette øyeblikket er et av mine favoritter fra bryllupsbildene til Karianne og Harald. Jeg anbefaler deg også å ta en kikk på bildene vi tok inne på Lillestrøm Stadion av disse ihuga fotballsupporterne. Det var en morsom bryllupsfotografering. 

05-bryllupsbilde-brudepar-eplehage.jpg

Janice og Gunnar fotograferte jeg i de fine omgivelsene ved Universitetet i Ås. Et flott brudepar og en kjempefin dag. 

06-retro-bryllupsbilde-brudepar-landhandel.jpg

Litt retro-stemning på disse bryllupsbildene ved en gammel landhandel utenfor Lillestrøm. Ta en kikk på flere av bildene fra den fantastiske dagen til Kaja og Magnus på Raumergården Hotell.

07-fotograf-bryllup-brudepar-bogstad-gard.jpg

Herlige Kari og Martin giftet seg i Sørkedalen. Disse bryllupsbildene tok vi på Bogstad Gård. Se flere bilder derfra og fra det fantastiske bryllupet på Grefsenkollen her

08-asiatisk-bryllup-fotograf-oslo.jpg

Dette var den dagen i løpet av sommeren med de største nedbørsmengdene, men Hoa og Tommy tok det med godt humør. Vi fant litt tak vi kunne stå under, og hadde mange paraplyer. En kinesisk myte sier at regn på bryllupsdagen vil gi de nygifte mye penger. Hvis det stemmer tror jeg Hoa og Tommy blir millionærer :) Klikk for å se flere bilder fra bryllupet deres i Lillestrøm

09-kreativt-bryllupsbilde-brudepar-friidrett.jpg

Thomas, som er tidligere aktiv friidrettsutøver med gode meritter, foreslo å gjøre et hekkeløp under fotoshooten. Jeg fryktet at han kom til å ødelegge buksene, men det gikk heldigvis helt fint og jeg fikk tatt noen bryllupsbilder jeg aldri vil glemme :) Se flere av bryllupsbildene til Anette og Thomas her

10-fotograf-bryllup-moss-radio-jely.jpg

Bryllupet til Jenny og Carlos på Jeløy Radio i Moss var fantastisk. Jeg liker så godt dette naturlige og ekte øyeblikket jeg fanget under middagen. Helt upåvirket av meg eller gjestene rundt seg. Jeg elsker å fange slike små øyeblikk i løpet av bryllupsdagen. Flere bilder fra bryllupet på Jeløy Radio finner du her.

11-fotograf-bryllup-son-spa-sarpsborg.jpg

På en av fjorårets aller fineste sommerdager ga Tone og Knut Erlend hverandre sitt ja. Det var en fantastisk dag. På kvelden hadde vi et bittelite avbrekk under middagen hvor vi tok bilder i solnedgangen på brygga. Slike minifotograferinger på kvelden gir som oftest veldig fine og avslappede bilder, og dette er et av mine favoritter. Se flere bilder fra bryllupet på Son Spa her.

12-fotograf-bryllup-moss-radio-jely.jpg

Gode minner fra bryllupet til fantastiske Eileen og Aleksander. Dette bildet er tatt i strålende sol på Jeløy utenfor Moss. Klikk for å se flere bilder fra bryllupet på Radio Jeløy her.

13-fotograf-bryllup-fredrikstad-jan-ivar-vik.jpg

Flotte Tine og Sture giftet seg utendørs i Gamlebyen i Fredrikstad. Sture er musiker og holdt en fantastisk tale - akkompagnert med gitar og sang. Ikke rart at bruden ble rørt til tårer. Klikk for å se flere bilder fra bryllupet deres i Fredrikstad.

14-fotograf-bryllup-larvik-brudevals-stjerneskudd.jpg

En mild august-kveld, brudevals utendørs omgitt av alle gjestene med stjerneskudd. En sikker vinner! Jeg elsker dette øyeblikket. Ta en kikk på flere av bildene til Hanne og Sigmund og bryllupet deres i Larvik her.

15-fotograf-bryllup-stfold.jpg

Dette bildet er tatt på Bygdetunet i Skiptvet. Jeg liker veldig godt fargene, uttrykket og stemningen. Flere bilder av June og Alexander og bryllupet deres i Mysen finner du her.

16-fotograf-bryllup-fredrikstad-jan-ivar-vik.jpg

Katrine og Morten er begge veldig glade i skogen, turer i marka, jakt, fiske og friluftsliv. Det bar også bryllupet preg av på en kjempefin måte. Dette er et av bildene jeg liker best fra bryllupet. Vil du se flere bilder fra bryllupet i Fredrikstad kan du klikke her.

17-fotograf-bryllup-oslo-bryllupsbilde-stjerneskudd.jpg

Sara og Fredrik hadde et fantastisk flott høst-/vinterbryllup på Slottet Selskapslokaler i Bærum. Og som du allerede har sett er jeg litt svak for stjerneskudd. Jeg liker dette bildet godt - et av mange fine bilder vi tok den dagen. Flere bilder av Sara og Fredrik og bryllupet deres i Bærum kan du se her.