Den nybakte familien

VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0038.jpg

Daniel og Elisabeth, noen gode venner av oss, har nylig fått en sønn og i den anledning ønsket jeg å gi dem en personlig gave. Og dette var gaven de fikk, en familiefotografering i deres eget hjem. Her er noen av bildene :) Det var veldig koselig å fotografere nydelige Noah Leander og de flotte foreldrene hans.

Jeg synes forøvrig det er veldig fint å fotografere mennesker i deres egne vante omgivelser, som her hvor jeg har fotografert den nybakte familien i stua deres. Jeg synes bildene får et mer personlig preg. Og det virket som de var fornøyd med bildene. Jeg fikk denne SMS-en igår kveld:

"Kjære Jan Ivar og Mai Kristine! Vi ble helt overveldet når vi fikk bildene i posten idag. FANTASTISKE bilder! Tusen, tusen hjertelig takk! Dere er virkelig dyktige! (...)"

Det er utrolig kult å kunne bruke jobben min, hobbyen min og lidenskapen min til å kunne glede andre. Ha en fortsatt fin onsdag!

VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0052-Edit.jpg
VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0188-Edit.jpg
VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0290-Edit.jpg
VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0493-Edit-Edit.jpg
VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0549-Edit.jpg
VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0409-Edit.jpg
VIKfoto_Familiefotografering_Saxe-0571-Edit-2.jpg