Det er jeg som skal si takk

takkekort-fotograf-jan-ivar-vik-fotograf-sarpsborg.jpg

Det er så utrolig hyggelig når vi får takkekort fra brudepar vi har fotografert. Jeg sier vi, for som regel har jeg med min fantastiske kone som assistent og second shooter. Sissel og Jan Andre giftet seg på vestlandet i fjor sommer og vi var så heldige å få være bryllupsfotografene deres. Det var en fantastisk dag og bildene fra bryllupet deres kan du se her.

Igår, på en av de gråeste og mest regntunge dagene så langt i høst, fikk vi denne koselige overraskelsen i posten. Det gjorde virkelig dagen litt lysere. Et flott takkekort med hyggelige ord, kaffe, sjokolade - og tror du ikke Sissel og Jan Andre hadde husket på Benjamin også? Kjempekoselig!

Jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen; jeg har verdens beste kunder! Det er jeg som skal si takk! Tusen takk til alle dere som ønsker å ha meg som fotograf. Dere er fantastiske, gode, unike, snille og inpirerende på hver deres måte. Det er dere som gjør at jeg elsker jobben min! :)

takkekort-bryllup-fotograf-sarpsborg.jpg
gullmynter-sjokolade-hjerte-bryllupsfotograf.jpg
regn-vindu-dr%C3%A5per-d%C3%A5rlig-v%C3%A6r-h%C3%B8st.jpg