En liten solskinnshistorie

An airport love story
An airport love story

Jeg har tidligere delt den lille historien om Benjamin som falt pladask for den den søte jenta på flyplassen da vi var på vei hjem fra juleferien. Det hadde seg nemlig slik at det var en ukjent jente som satt i setet foran ham på flyet. De tullet og lekte fint sammen på hele flyturen, og da vi skulle gå av flyet tok det ikke lang tid før de ble perlevenner. Helt uoppfordret tok de hverandre i hendene og løp sammen mot bagasjebåndet. Heldigvis for Benjamin og den søte jenta tok det litt tid før bagasjen kom for da fikk de litt mer tid til å leke sammen :) Her kan du se den lille bildeserien.

Men historien slutter ikke der...

Da vi hadde fått bagasjen vår og skulle gå til bilen ga jeg foreldrene visittkortet mitt og ba dem kontakte meg hvis de ønsket å få tilsendt noen av bildene jeg hadde tatt. Det tok noen uker før jeg hørte fra dem og lurte på om de kanskje ikke var så interessert i å få bildene eller at de kanskje hadde mistet kortet. Jeg ble litt overrasket da jeg fikk følgende mail:

"Hei! Så bildene du tok av datteren vår og Benjamin på flyplassen som ligger på Facebook-siden din og synes de var utrolig fine! Vi skal gifte oss i mai og er på jakt etter en fotograf. Vi liker godt arbeidet ditt og lurte derfor på om du eventuelt har mulighet til å fotografere bryllupet vårt?"

Det er ikke hver dag slike tilfeldigheter inntreffer, men nå er altså bryllupet booket og jeg gleder meg veldig til å fotografere dem til våren. Nesten litt dumt at Benjamin må være igjen hjemme, men hvem vet - kanskje solskinnshistorien fortsetter en annen gang :)

Oppdatert: Og plutselig ringte VG...

Oppdatert: Her kan du se når de møttes i studio hos Stål Talsnes på TV2s Fredag.

An airport love story
An airport love story