En spennende uke

vg-airport-love-story-benjamin-louise-portrett-fotograf-oslo-sarpsborg.jpg

Den siste uken har vært utrolig spennende.

For akkurat en uke siden ble jeg oppringt av VG. Jeg snakket med en hyggelig journalist som forklarte at de ville sette fokus på noen positive gladsaker, midt oppi jordskjelv, krig og uroligheter som preger nyhetsbildet om dagen. Grunnen til at hun ringte meg var at hun hadde googlet "solskinnshistorie" og blant de første treffene fant hun den søte lille historien jeg delte tidligere om Benjamin som regelrett forelsket seg i en søt jente på flyplassen, hvor de begge fant tonen med en gang og hvordan en hel rekke tilfeldigheter gjorde at jeg ble booket som fotograf til bryllupet til jentas foreldre.

VG kjøpte bildene og jeg var litt spent på hvordan de ville presentere saken. Jeg hadde aldri forestilt meg at saken skulle bli slått så stort opp. Først i VG+ (iPad-utgaven av VG) på lørdag. Deretter et stort dobbeltsideoppslag i papirutgaven på mandag. Og så toppet det seg igår med publisering på VG Nett, hvor saken har vært godt synlig på forsiden av norges største avis i flere dager. Responsen har vært helt enorm. At saken skulle bli så populær hadde jeg aldri kunnet forestille meg.

"En liten historie om luft og kjærlighet" kan du lese i sin helhet på VG Nett.

Jeg er ydmyk og takknemlig for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått både på mail, SMS, kommentarer og tilbakemeldinger her på bloggen og på Facebook-siden min. Tusen takk!

Oppdatert: Og så var vi på TV2...