Noen av mine favorittbilder fra Ecuador

I 2008 ble jeg spurt om jeg kunne tenke meg å dra på jobb til Ecuador. Selvfølgelig hadde jeg lyst til det! Kort tid senere satt jeg på flyet og etter en mellomlanding i Miami var jeg tilbake i mitt andre hjemland. 

Jeg er født i Ecuador og tilbragte mine første leveår der. Det var en spesiell opplevelse å være tilbake. Jeg har ikke delt så mange av bildene mine fra turen. Tenkte derfor å plukke ut noen favoritter som jeg kunne dele med dere, noen av de øyeblikkene jeg husker spesielt godt. 

fiske-andes-fjellene-ecuador-indianer

Å være med på fisketur i Andesfjellene rundt 2500 m.o.h. var en fantastisk opplevelse. 


chifles-ecuador-banan-snacks

Chifles! Frityrstekte bananer med salt. Mmmmm! Det er så rart hvordan man gjerne husker inntrykk av smaker og lukter bedre enn visuelle inntrykk fra man var mindre. Jeg husker godt chifles fra jeg var liten, enda jeg bare kan ha vært 4-5 år forrige gang jeg spiste det. 


guayaquil-ecuador-slum-jente

Etter en slik tur sitter man igjen med utrolig mange inntrykk som tar lang tid å fordøye. 


Cerro-Santa-Ana-portrett-ecuador

Jeg husker jeg kalte dette bildet "Gatos". Det betyr katter på spansk. 


fotball-guayaquil-ecuador-tribune

Vi fikk utrolig nok tak i billetter til et av de store lokaloppgjørene i fotball. Og for en stemning det var på den fullstappede tribunen! Rett foran meg lå det en mann på tribunen og sov. Ganske godt gjort med det lydnivået. 

Utenfor stadion, fra en litt småluguber trillevogn, solgte de den beste hamburgeren jeg noen gang har smakt...


farlige-veier-ecuador

Vi var vitne til ganske mange sinnsyke forbikjøringer og mye galskap på veiene. 


barn-ecuador

Langs veien får man kjøpt mye rart. Små, levende kyllinger blant annet. 


fotball-barn-slum-guayaquil-ecuador

Det var moro å være med de lokale heltene å spille fotball om kvelden. 


slum-guayaquil-barn-ecuador

Hverdagsglimt fra slummen utenfor Guayaquil. 


iguan-guayaquil-park-ecuador

I en av parkene i Guayaquil går iguanene fritt omkring. Ikke vanskelig å få øye på dem, verken på fortauet eller i trærne. 


salinas-ecuador-strand-sol-vann

Det ble tid til litt ferie og avslapping også. Salinas er ikke det verste stedet å tilbringe et par dager med fotball på stranden, vannscooter og soling. 


Quechua-indianer-skole-jente-ecuador

Vi besøkte en av barneskolene for de lokale Quechua-indianerne.


portrett-jente-guayaquil-ecuador

Et av mine favorittportretter fra Ecuador-turen min i 2008. 


landskap-andesfjellene-ecuador-canar

Landskapet i Andesfjellene er både vakkert og ugjestmildt og været skifter fra minutt til minutt.  


glade-barn-ecuador-indianere-canar

En helt vanlig dag på vei til skolen... 

Jeg håper ikke det er så lenge til neste gang jeg får mulighet til å dra tilbake.