Barnebilder ute i snøen

Portrettbilde av barn i Sarpsborg - to gutter som leker i snøen
 

Det er så fint ute nå med masse snø her i Sarpsborg. Lyset om vinteren er så fint og snøen gjør at lyset reflekteres og skaper et veldig jevnt og flatterende lys på portretter. 

Forrige helg hadde jeg gleden av å fotografere to brødre, Daniel og Andreas. Det var veldig moro. Stort sett løp vi bare rundt og lekte sisten, snøballkrig og hadde det gøy i snøen - mens jeg fotograferte litt underveis. Jeg vil at det skal være gøy å gå til fotografen, så jeg prøver å leke mest mulig med barna mens jeg fotograferer. 

Har du lyst på fine bilder av barna dine i snøen, eller kanskje av hele familien samlet? Til fotograferingen kan du gjerne ta med kakao, boller, ullpledd, akebrett og så skaper vi ikke bare kjempekoselige bilder - men også en opplevelse som dere og barna deres kommer til å huske lenge. Vi kan selvsagt også tenne bål og grille pølser og marshmallows om dere ønsker det. Mulighetene er mange. 

Sett av litt tid til å kose dere sammen som familie, så fanger jeg øyeblikkene underveis. Klikk deg inn her for mer info og priser på familiefotografering: 

 

Drømmer du om å få fine bilder av barna dine og koselige øyeblikk foreviget når hele familien er samlet? Jeg hjelper dere gjerne! Jeg har nye (og litt rimeligere) priser på familiefotografering i 2018. Klikk her for mer info