Jeg har blitt en rosablogger!

VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0817.jpg

Fremover vil du finne mye mer av "dagens outfit", sminketips og generelt en hel masse spennende info om mine shoppingvaner her på bloggen.

Neida. Men igår var jeg på Cosmopolitan Beauty Awards på Ballroom i Oslo. Det var veldig moro. Ingen kan si noe annet enn at å være frilansfotograf er en variert jobb. Jeg hadde fått i oppdrag å ta bilder av pynt, blomster og detaljer i forkant av gårsdagens arrangement. Dyktige Linda Gram stod for designet av arrangementet og hadde gjort en fabelaktig jobb. Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene. Og da er det naturligvis gøy å være fotograf. Her er noen glimt - flere bilder kommer kanskje senere. Og ja; tro det eller ei - jeg klarte å holde fingrene unna candy standen :)

Ta gjerne en kikk på bildene jeg tok av vakre Caroline Berg Eriksen på bloggen hennes. Jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0294.jpg
VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0645.jpg
VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0775.jpg
VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0617.jpg
VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0184.jpg
VIKfoto_Cosmopolitan_Beauty_Awards_2011_Ballroom-0506.jpg