Kjærestefotografering i Sarpsborg med Eileen og Aleksander

01-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg

Eileen og Aleksander skal gifte seg til neste år og jeg gleder meg allerede til å fotografere bryllupet deres. Vi hadde en kjempehyggelig kjærestefotografering sammen tidligere i høst her i Sarpsborg. Å ha en fotoshoot før bryllupet synes jeg er en veldig fin anledning til å bli litt bedre kjent, og min erfaring er at de parene jeg fotograferer setter pris på å bli litt kjent med meg og se hvordan jeg jobber - en slags generalprøve før den store dagen. Her er noen av bildene vi tok i Kulåsparken.

02-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
04-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
03-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
07-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
08-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
09-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
10-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
06-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
11-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg
12-fotograf-sarpsborg-hafslund-hovedgard.jpg

Kan du tenke deg noen koselige bilder sammen med din kjære? Pris og info om kjærestefotografering finner du her.