På besøk hos Anette (Anetteshus.com)

vikfoto-anetteshus-anette-interior.jpg

I dag var jeg på kaffebesøk hos Anette, som står bak den flotte og kreative interiørbloggen Anetteshus (sjekk ut linken!).

Vi hadde i grunn to ting på tapetet, for å bruke en interiørsjargong ;) Selv om Anette er veldig flink til å fotografere fra før påsto hun at hun trengte litt fotokursing og kreativ input. Jeg vet ikke hvor mye jeg hadde å lære henne, men jeg gjorde mitt beste og uansett var det trivelig å møtes over en kopp kaffe. Dessuten kåret vi en vinner i den store giveaway-en vi arrangerte tidligere. Av over 60 veldig gode kandidater var det ikke lett å plukke ut bare ett par som skulle vinne. Men etter en del grubling kom vi fram til et par som utmerket seg litt ekstra. De har blitt kontaktet på mail og jeg gleder meg til å fotografere dem.

vikfoto-anetteshus-anette-interior1.jpg