Kjærestefotografering med Janice og Gunnar i Moss

02-portrettfotograf-moss-sarpsborg-fredrikstad.jpg

Jeg elsker jobben min. Friheten og muligheten til å gjøre akkurat det jeg har lyst til. Å ha hjemmekontor, drikke kaffe, svare på henvendelser, blogge og redigere bilder er kjempegøy.

Men det jeg liker aller best er å være ute, fotografere, møte kunder og bli kjent med nye mennesker. Det er alle disse hyggelige menneskene jeg treffer som motiverer meg. Jeg har lenge ment at jeg har verdens hyggeligste kunder. Janice og Gunnar er intet unntak. Jeg traff dem tidligere i høst for en liten kjærestefotografering i forbindelse med at de gifter seg til neste år, og kunne tenke seg noen fine bilder av seg selv før bryllupet. Vi møttes på Jeløy i Moss og tok litt bilder i området rundt Alby og Galleri F-15. Jeg skal også fotografere bryllupet deres til neste år og det gleder jeg meg til! Her er et lite utvalg av bildene vi tok.

01-fotograf-moss-alby-galleri-f-15.jpg
04-kj%C3%A6rester-fotograf-portrett-moss-sarpsborg.jpg
03-fotograf-moss-sarpsborg-fredrikstad.jpg
05-fotograf-kj%C3%A6rester-portrett-bilde-moss.jpg
06-portrettfotograf-moss-fredrikstad-sarpsborg.jpg
08-fotograf-moss-jel%C3%B8y-alby-galleri-f-15.jpg
09-portrettfotograf-moss.jpg
10-portrettfotograf-fredrikstad.jpg
07-kj%C3%A6restefotografering-moss.jpg
11-portrett-fotograf-sarpsborg-fredrikstad-moss.jpg

Kan du tenke deg noen koselige bilder sammen med din kjære? Pris og info om kjærestefotografering finner du her.