Reklamefotografering for Ventelo

mobil-handsfree-portrett-ventelo-bedrift-oslo.jpg

Igår var jeg på besøk hos Ventelo på Fornebu, en av norges største leverandører av telekommunikasjonstjenester. Jeg var hyret inn for å ta nye reklamebilder til deres bildebank. De kontaktet meg fordi de likte godt stilen på bildene mine, hvor jeg i all hovedsak benytter meg av naturlig lys, liten dybdeskarphet og jobber med å få fram ærlige og naturlige uttrykk hos de jeg fotograferer. Kort fortalt: minst mulig oppstilte bilder. Arbeidsbeskrivelsen deres passet meg derfor ypperlig :)

Jeg koste meg og hadde det kjempegøy med å fotografere dem i deres egne lokaler i Bærum. Det var en trivelig dag på jobben sammen med alle de hyggelige Ventelo-ansatte. Før jeg tar fatt på resten av etterbehandlingen hadde jeg lyst å vise dere et bittelite utvalg fra gårsdagens fotografering. Ha en fin dag! :)

vikfoto-portrett-naturlig-lys-bedriftsfoto-oslo-kaffepause.jpg
vikfoto-handsfree-bil-fotograf-oslo-mobil-telefon.jpg
bedriftsfotografering-it-fornebu-ventelo-fotograf-bærum.jpg
portrett-bedrift-ventelo-fotograf-bærum-ipad.jpg
vikfoto-portrett-bedrift-fotograf-oslo-ventelo-it-fornebu.jpg