Ting i perspektiv

familiebilde-familien-vik-fotograf-sarpsborg.jpg

De siste dagers grusomme handlinger i Oslo og på Utøya setter virkelig ting i perspektiv. Hverdagslige bagateller blir pinlig uvesentlige i forhold til det som har skjedd. Det spiller ingen rolle lengre om Legoen sorteres i feil bokser. Det går helt fint om skjortene ikke er perfekt strøket før helgens 75-årslag. Og vi klarer oss helt fint selv om kjøleskapet er tomt for pålegg. Jeg forstår ikke engang hvorfor vi bryr oss om slike småting i det daglige.

Mine tanker og bønner går til de som er rammet og alle pårørende. Jeg tenker på alle foreldrene som har mistet sine uerstattelige og høyt elskede barn. Jeg klarer ikke forestille meg hvordan de har det nå og håper vi slipper å oppleve noe lignende. Jeg ber om at Gud må lindre sår og skape samhold i landet vårt. Guds fred og velsignelse til dere alle!