Topp 7 bryllupslokaler i Østfold

Som bryllupsfotograf i Sarpsborg har jeg hatt gleden av å fotografere mange bryllup i Østfold og har sett veldig mange flotte selskapslokaler. Derfor tenkte jeg å lage en liten liste til deg som planlegger bryllup i Østfold.

Er du på jakt etter et egnet festlokale til bryllupsfesten deres håper jeg denne listen kan være til hjelp og inspirasjon. Her er noen av mine favoritter blant de fineste selskapslokalene i Østfold.

Bryllup på Rømskog Spa og Resort

59-bryllup-romskog-spa-fest.jpg

Rømskog ligger 1,5 times kjøretur fra Oslo og hotellet ligger rett ved den lille innsjøen Vortungen.

Hotellet har en unik atmosfære og en fantastisk beliggenhet. Planlegger du bryllup i Østfold er dette helt klart et av lokalene jeg ville sjekket ut nærmere.

Hotellet har flere steder som egner seg godt til utendørs vielser. Det er også kort vei til Rømskog kirke, en koselig liten kirke med vakre, forseggjorte uteområder.

Rømskog Spa har dessuten mange fine steder til å ta bryllupsbilder utendørs. Her kan du med andre ord ha alt på ett sted; alt fra forberedelser, vielse, bryllupsfotografering og fest til langt på natt. Og alle gjestene kan overnatte på stedet. Perfekt!

Klikk deg inn her for å se bilder fra bryllup på Rømskog Spa.

 

Bryllup på Hvaler Gjestgiveri

58-hvaler-gjestgiveri-bryllup-heldags.jpg

Gjestgiverne Lene og Øystein driver Hvaler Gjestgiveri med hjertet. Det er ikke vanskelig å se at de har en passion for det de gjør. Sammen har de bygd opp det som i dag er Hvaler Gjestgiveri, et vakkert sted med god service, en herlig atmosfære og ikke minst fantastiske mat- og vinopplevelser med inspirasjon fra blant annet Italia.

Hvaler Gjestgiveri er på mange måter et perfekt selskapslokale for bryllup. Og ønsker du bryllupsbilder på Hvaler med strand og sjø er det bare en liten kjøretur unna. 

Se noen av mine bilder fra bryllup på Hvaler gjestiveri

Bryllup på Hankø Yacht Club

Hvorfor ikke legge bryllupsfesten til en øy?

Perfekt for deg som elsker sjøen og maritime omgivelser. Hankø Yacht Club byr på en herlig atmosfære og et intimt selskap hvor gjestene er konsentrert på ett område.

Det gir rom for mye tid sammen med familie og venner og hyggelig mingling på bryggekanten. Stemningen når kvelden senker seg og man kan pynte med lys på bryggen er fantastisk. 

Se noen av mine bilder fra bryllup på Hankø Yacht Club.

 

Bryllup på Støtvig Hotell

bryllup-stotvig-hotel-larkollen-selskapslokale-fest.jpg

Støtvig Hotell ligger ved en liten bukt, Støtvigbukta, med nydelig utsikt mot ytre Oslofjord.

Støtvig Hotel tok imot sine første gjester allerede i 1900 og har vært et av Oslofjordens mest særpregede og anerkjente badehoteller i mer enn 100 år.

Stedet kan minne litt om Hamptons og New England og er som tatt ut av en Ralph Lauren-reklame. Egen marina, lang sandstrand, bibliotek, bowlinghall, amerikansk diner, lekerom for de minste og fine turområder.

 

Bryllup på Jeløy Radio

bryllupslokale-moss-jeløy-radio

Jeg har fotografert flere bryllup på Jeløy Radio og det er like moro hver gang.

Jeløy Radio byr på skikkelig kule lokaler omgitt av en fin hage, flott natur og med fantastisk utsikt mot sjøen. Det skaper en fantastisk ramme rundt bryllupsfesten.

Maten er utsøkt, servicen er upåklagelig og atmosfæren er deilig og avslappet. Hva med utendørs vielse på gresset utenfor? En liten pause under middagen for å ta bryllupsbilder i solnedgangen? En deilig kveldstur i enga omgitt av hester? En fotoshoot med utsikt utover havet? Her er det mange muligheter - og jeg vil veldig gjerne være med på moroa :) 

Her kan du se et av de siste bryllupene jeg fotograferte på Jeløy Radio

Bryllup på Tune Prestegård

bryllup-sarpsborg-tune-prestegard

Tune Prestegård er en av de flotteste prestegårdene i landet. 

Det er anslått at deler av hovedbygningen er fra 1690, og bygget i sin nåværende form er fra 1840.

Men prestegården i Sarpsborg har røtter mye lengre tilbake i tid, helt til før Sarpsborg ble grunnlagt i 1016. I dag er Tune Prestegård et av de mest attraktive selskapslokalene i Østfold.

Prestegården kan sterkt anbefales om du ønsker vakre og klassiske rammer for bryllupet deres. De ansatte er veldig hyggelige og du vil bli tatt godt i mot! 

Bryllup på Vestre Kjærnes Gård

Vestre Kjærnes Gård, kanskje mest kjent fra "Hver gang vi møtes" på TV2, er en slektsgård med historie tilbake til 1500-tallet.

Den eies og drives av Berit og Per A. Kjærnes. Gården ligger i Våler kommune, med kun en times kjøring fra Oslo og 20 min fra Moss. Drømmer du om et ekte låvebryllup i Østfold er Vestre Kjærnes Gård perfekt.

På gården finner du et idyllisk tun med et lite tjern, en smie, et stabbur og en flott hage med mange hyggelige uteplasser. Låven har kapasitet til rundt 100 gjester. 


Er du på jakt etter bryllupsfotograf i Østfold?