Barnebilder ute i snøen

Portrettbilde av barn i Sarpsborg - to gutter som leker i snøen
 

Det er så fint ute nå med masse snø her i Sarpsborg. Lyset om vinteren er så fint og snøen gjør at lyset reflekteres og skaper et veldig jevnt og flatterende lys på portretter. 

Forrige helg hadde jeg gleden av å fotografere to brødre, Daniel og Andreas. Det var veldig moro. Stort sett løp vi bare rundt og lekte sisten, snøballkrig og hadde det gøy i snøen - mens jeg fotograferte litt underveis. Jeg vil at det skal være gøy å gå til fotografen, så jeg prøver å leke mest mulig med barna mens jeg fotograferer. 

Har du lyst på fine bilder av barna dine i snøen, eller kanskje av hele familien samlet? Til fotograferingen kan du gjerne ta med kakao, boller, ullpledd, akebrett og så skaper vi ikke bare kjempekoselige bilder - men også en opplevelse som dere og barna deres kommer til å huske lenge. Vi kan selvsagt også tenne bål og grille pølser og marshmallows om dere ønsker det. Mulighetene er mange. 

Sett av litt tid til å kose dere sammen som familie, så fanger jeg øyeblikkene underveis. Klikk deg inn her for mer info og priser på familiefotografering: 

 

Drømmer du om å få fine bilder av barna dine og koselige øyeblikk foreviget når hele familien er samlet? Jeg hjelper dere gjerne! Jeg har nye (og litt rimeligere) priser på familiefotografering i 2018. Klikk her for mer info

Familiebilder i Sarpsborg

Rett før jul hadde jeg gleden av å ta familiebilder av denne flotte familien her i Sarpsborg. Det var veldig hyggelig. Bildene tok jeg hjemme hos familien. Vi tok også bilder av barna sammen med besteforeldrene, og jeg er overbevist om at det ble populære julegaver :) 

Har du også lyst på koselige bilder av barna dine og hele familien sammen? Klikk deg inn her for pris og info om familiebilder.


Konfirmantfotografering i Sarpsborg

Konfirmantfotografering i Sarpsborg

For en tid tilbake fotograferte jeg denne kule konfirmanten her i Sarpsborg. Her er noen av konfirmasjonsbildene vi tok i Hafslundparken ved Hafslund Hovedgård. Konfirmasjonsbilder trenger ikke nødvendigvis være bilder i bunad eller dress. Det er mer og mer vanlig å la konfirmanten selv velge hva slags klær han eller hun ønsker å ha på seg på bildene hos fotografen - og det er også fullt mulig å gjøre et klesskift underveis.

Read More

Familiebilder i Sarpsborg

Familiebilder i Sarpsborg

Jeg liker veldig godt å ta både barnebilder og familiebilder i naturlige omgivelser. Og her i Sarpsborg er det mange gode muligheter for nettopp dette, med mange fine parker og skogsområder til disposisjon. Denne herlige familien møtte jeg til en fotografering i sommer og lille Markus hadde akkurat lært seg å stå. Her er noen glimt fra fotograferingen.

Read More

Sol, sommer og en flott storfamilie på Larkollen

Sol, sommer og en flott storfamilie på Larkollen

Familiebilder i Moss. Hele storfamilien samlet til familiebilder. Levende og naturlige bilder i vakkert kveldslys nede ved sjøen på familiens landsted på Larkollen. Trenger du fotograf? Ta kontakt med meg. 

Read More

Bilder i parken med familien Alsos

Bilder i parken med familien Alsos

I sommer fotograferte jeg denne sprudlende familien her i Sarpsborg. Med en fotballgal familie og tre (fire?) aktive gutter var det naturlig å ta litt bilder i lek og aktivitet også. Jeg liker godt å utnytte det naturlige lyset når jeg fotograferer og alle disse bildene er tatt uten blitz. Her er noen små glimt fra fotoshooten med familien Alsos.

Read More