Planlegger dere bryllup i Lofoten? 

Så kult at dere tenker å gifte dere i Lofoten! Jeg vil gjerne bli med og fotografere bryllupet deres omgitt av fantastisk natur, vakkert lys, gamle båter og idylliske fiskevær. Lofoten byr på perfekte rammer for ordentlig drømmebryllup i Nord-Norge.

Jeg vil gjøre det jeg kan for å forevige bryllupet på en slik måte at når dere ser tilbake på bildene i ettertid kan dere kjenne lukten av sjø, føle vinden i håret, høre måkeskrik i det fjerne og tenke på hvor utrolig glad dere var for at dere valgte å gifte dere akkurat her. 

Jeg har spesialisert meg på heldagsfotografering, hvor jeg følger brudeparet hele dagen, fra forberedelsene om morgenen til bryllupsfesten om kvelden. På den måten kan jeg dokumentere det som skjer og fange alle de magiske øyeblikkene som oppstår i løpet av dagen. 

Jeg har alltid drømt om å fotografere bryllup i Lofoten som feks. i Svolvær, Leknes, Kabelvåg, Værøy, Røst, Henningsvær eller Reine. Jeg håper å høre fra dere snart slik at vi kan starte planleggingen av detaljene rundt bryllupsfotograferingen deres allerede i dag. Klikk her for mer info om bryllupsfotografering.  


Ikke nok med at du er en fantastisk dyktig fotograf, men du er også en utrolig behagelig og trygg person. Du fikk oss til å slappe av og være oss selv foran kamera – og det synes på bildene!
— Eline & Marius


Mer info om bryllupsfotografering, pris og kontaktinfo finner dere her: