Gratulerer med forlovelsen! Så hyggelig at dere vil vurdere å ha meg som deres bryllupsfotograf. 

Jeg har spesialisert meg på heldagsfotografering i bryllup. Det er når jeg følger brudeparet fra morgen til kveld at jeg virkelig kan fange de naturlige, ekte og uforglemmelige øyeblikkene som utspiller seg i løpet av bryllupet. Det gir de beste og mest naturlige bryllupsbildene og gir rom for at dere som brudepar kan slappe av, være dere selv og bare nyte den fantastiske dagen sammen med familie og venner. 

Når dere forlater bryllupsfesten og lukker døren bak dere om kvelden og tenker: "Wow! Denne dagen gikk så utrolig fort!" så kan dere være trygge på at dere kan gjenoppleve denne dagen igjen og igjen. Heldigvis! 

Dere fortjener vakre, tidløse bryllupsbilder som forteller historien akkurat slik dere husker den - og som samtidig inneholder de små historiene som dere ikke fikk med dere fordi det var så mye annet som skjedde den dagen. Et av mine brudepar skrev til meg en gang: "Nå når vi ser bildene i ettertid ser vi at du har vært der hele tiden og overalt – uten at vi har lagt merke til det engang." Det tar jeg som et stort kompliment. 

Jeg er så heldig som får lov til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker, ta del i deres flotte bryllupsfeiringer og gi dem den kanskje aller fineste bryllupsgaven; evigvarende minner fra deres drømmedag. Mine brudepar beskriver bildestilen min som lys, naturlig, ekte og uhøytidelig.

Jeg tar kun på meg et begrenset antall bryllupsfotograferinger hvert år for å sikre at mine brudepar får den oppfølgingen og servicen de fortjener. Det er derfor lurt å booke fotograf så tidlig som mulig.


Utvalgte bryllupsbilder

Et lite utvalg av mine bryllupsbilder.

Du kan se flere av mine bildeserier i bryllupsbloggenGode tips til kommende brudepar


Pris for bryllupsfotografering

Hva koster bryllupsfotografering og hva er inkludert i prisen? Det finner du svar på her. Men ikke vær redd for å spørre hvis det er noe dere lurer på. 

Halvdagsfotografering

 • Fotografering halve dagen (5 timer). For eksempel vielse, portretter + starten av middagen. 
 • Ca. 200 bilder ferdig redigert og klare til bruk i beste kvalitet. Dere får bildene i både farger og svart/hvitt. 
 • Bildene kan brukes helt fritt til privat bruk, også i sosiale medier.
 • Dere får et personlig, passordbeskyttet webgalleri som gjør det lett å dele bildene med familie og venner.
 • Dere står fritt til å ordne med fremkalling og forstørring på egenhånd dersom dere ønsker det. 
 • Planleggingssamtale i forkant av bryllupet (i Sarpsborg eller via Skype/telefon). 
 • Pris: 22.000,- inkl. MVA. 
  Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg ved fotografering utenfor Sarpsborg. Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene jeg tar i egen markedsføring.

Heldagsfotografering

 • Fotografering fra morgen til kveld (10 timer). Tidsrammen kan utvides mot et lite pristillegg. 
 • Ca. 500 bilder fra hele dagen ferdig redigert og klare til bruk i beste kvalitet. Dere får bildene i både farger og svart/hvitt. 
 • Bildene kan brukes helt fritt til privat bruk, også i sosiale medier.
 • Dere får et personlig, passordbeskyttet webgalleri som gjør det lett å dele bildene med familie og venner.
 • Dere står fritt til å ordne med fremkalling og forstørring på egenhånd dersom dere ønsker det. 
 • Planleggingssamtale i forkant av bryllupet (i Sarpsborg eller via Skype/telefon). 
 • Pris: 29.000,- inkl. MVA. 
  Reise og eventuelt overnatting kommer i tillegg. Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene jeg tar i egen markedsføring. Jeg prioriterer bookinger av heldagsfotograferinger i høysesongen. 

Bryllupsbilder fra bloggen


Fortell meg om bryllupet deres

Supert! Nå har dere blitt litt bedre kjent med meg, dere har sett mange av mine utvalgte bryllupsbilder og kikket innom bryllupsbloggen, forhåpentligvis fått svar på noen spørsmål rundt dette med bryllupsfotograferingen. Og dere tenker at jeg er den perfekte fotografen for dere? Så gøy! Vennene deres vil bli grønne av misunnelse når de får se de flotte bryllupsbildene deres. Jeg gleder meg til å høre fra dere :) 

Jeg vil veldig gjerne høre om dere, litt detaljer om bryllupet deres, hva dere drømmer om, hvor dere gifter dere og hvorfor dere tror jeg er den perfekte bryllupsfotografen for dere :)