Ønsker du å bli en bedre fotograf? 

Dette er kurset for deg som ønsker å ta bedre bilder og få kontroll på kameraet. Det er et personlig kurs med tett oppfølging hvor du selv bestemmer hvor omfattende kurset skal vare og hvor lang tid du ønsker å bruke. Du kan gjerne booke kurset alene eller gå sammen med vennene dine og la det bli en sosial happening.


Eksempler på temaer du kan lære mer om


Blenderåpning

Lær hva blenderåpning er og hvordan den påvirker bildene dine.


Lukkertid

Lær hvordan lukkertiden både kan fryse og fremheve bevegelser.


ISO

Lær hva ISO er og hvordan du kan bruke det til å fotografere i mørke omgivelser.


Bedre portretter

Tips til hvordan du kan ta bedre portretter og hvordan du får frem naturlige uttrykk.


Kreative kamerateknikker

Vil du lære kreative teknikker for å skape bilder som blir lagt merke til?


Oppfriskning av kunnskap

Trenger du en repetisjon av teknikker og begreper som du har lært tidligere?


Redigering

Få en instruksjon av enkel/avansert bildebehandling i Lightroom/Photoshop.


Lys

Lær hvordan du kan lete etter godt lys, og fotografere inne uten blitz.


Backup

Få gode rutiner for sikkerhetskopiering av bildene, enten det er i jobb eller privat.


Hvem er dette fotokurset for?

Dette er et fotokurs for alle, uansett alder, erfaring eller nivå. Det er ikke ett kurs, men det er et skreddersydd kursopplegg som jeg tilpasser til deg og ditt nivå, ønsker og ambisjoner. Dette kurset kan være perfekt for: 

 
  • Journalister. For deg som ofte blir bedt om å ta bilder til sakene du skriver, men som aldri har fått noen god opplæring.

  • Foreldre. Du som er mamma eller pappa til verdens fineste barn og som ønsker å ta vare på de magiske hverdagsøyeblikkene og vil ha fine bilder av barna dine.

  • Bloggere. Dette kurset passer bra for deg som driver med blogging, men som ikke er helt fornøyd med bildene du tar.

  • Nybegynnere. Fotokurs for nybegynnere, for deg som ønsker en kickstart på fotograferingen og som trenger en inspirasjonsboost for å komme i gang.

  • Hobbyfotografer. Du som elsker å fotografere, men som ikke føler bildene blir like bra som du skulle ønsket.

  • Studenter. For deg som studerer, men som fortsatt er litt usikker på hvilken vei du vil gå videre. Et fotokurs kan være en god investering for å se om dette er noe du ønsker å satse på.

  • Besteforeldre. For deg som ønsker å utvikle foto som hobby. Fotografering kan gjøre at du kommer deg mer ut og enklere kan komme i kontakt med nye mennesker og stifte nye bekjentskaper. Og du kommer til å elske de gode bildene du kan ta av barn og barnebarn.

 

Du har kanskje ikke ambisjoner om å bli fotograf eller å leve av å ta bilder. Dette fotokurset kan likevel være midt i blinken for deg fordi det er du som bestemmer agendaen. Ofte er det kun små og enkle grep som skal til for at du skal kunne ta bedre bilder, uansett om det er landskap, portretter, natur, macro eller andre ting du fotograferer mest. Dette kursopplegget tilpasses deg og dine behov og jeg svarer på alle spørsmålene dine underveis i møtet - uten yrkeshemmeligheter. Du kan gjerne ta med deg vennene dine og gjøre dette til en sosial happening.