Vil du ta bedre bilder?

Jeg gir deg mine beste fototips slik at du kan bli en bedre fotograf. 

Når man begynner å fotografere forstår man raskt at fotografering handler om mye mer enn å trykke på en knapp og at man ikke automatisk får gode bilder selv om man har et bra kamera. 

Jeg får mange spørsmål om kameraer, teknikk, etterbehandling og jeg tenkte derfor å samle en del nyttige artikler jeg har skrevet. Jeg håper disse tipsene kan være til nytte både for profesjonelle fotografer, hobbyfotografer og glade amatører. Denne siden oppdateres fortløpende. Husk at du også kan få et innblikk i min hverdag som fotograf ved å følge meg på Facebook-siden min.

Sønnen min synes det er lett å ta bilder. "Det er bare å trykke på en knapp..." :) 

Vil du lære mer om fotografering, business og markedsføring? Jeg tilbyr en-til-en mentoring for både hobbyfotografer og profesjonelle yrkesfotografer. Les mer her


Er det noe jeg kan hjelpe deg med? 

Jeg tilbyr 1:1 mentoring. Dette vil si at vi møtes, gjerne over en kopp kaffe, hvor vi diskuterer de problemene og utfordringene du støter på enten det gjelder fotografering, business, fotoutstyr, markedsføring eller andre ting. Jeg svarer på alle spørsmål du måtte ha, helt uten yrkeshemmeligheter. Klikk på knappen under for å lære mer.