Jeg vet hvordan det ofte er: verken du eller kjæresten din er spesielt komfortable med å bli tatt bilde av. Som regel er det én av dere som til enhver tid står bak kameraet. Bildene dere har av dere to sammen er kun kjappe snapshots fra en fest, et par selfies fra familieselskapet hos mormor eller i fullt alpintutstyr i slalombakken. Ingenting galt i det. Men dere har kanskje ingen virkelig gode bilder av dere to sammen hvor dere begge to ser flotte ut og hvor energien, følelsene, gleden og kjærligheten dere imellom kommer til syne og hvor dere får vist dere fra deres beste side? Det vil jeg gjerne hjelpe dere med.

Bestill en kjærestefotografering! Det er en kjempefin gave dere kan gi hverandre og en veldig koselig aktivitet dere to kan gjøre sammen. Mange av mine kunder kombinerer kjærestefotograferingen med en bedre middag etterpå. Det blir den perfekte date night! 

Uansett om dere har vært sammen i fem måneder eller 15 år. Jeg fanger de ekte og levende øyeblikkene dere imellom. Dere får flotte bilder av dere som kjærestepar og bildene fra fotoshooten egner seg godt til "save the date"-kort med bilder av dere, innbydelse til bryllup, gjestebok, innrammet på stueveggen, på Facebook, i et flott fotoalbum, til scrapbooking og mye annet. Mulighetene er mange og jeg hjelper dere med ideer både før og etter fotograferingen for at dere skal kunne utnytte bildene på best mulig måte.

Kjærestebilder er evigvarende minner fra en tid dere ikke ønsker å glemme.

 

Pris for kjærestefotografering

  • Dere får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning og beste kvalitet - klare til bruk.
  • Minimum 20 bilder. 
  • Fotografering utendørs eller hjemme hos dere. 
  • Bildene kan dere bruke fritt akkurat som dere selv ønsker til personlig bruk.
  • Dere står fritt til å ordne med fremkalling og forstørring selv, men jeg hjelper dere gjerne med dette om dere ønsker det.
  • Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring.
  • Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg ved fotografering utenfor Sarpsborg.
  • Pris: 5.500,- inkl. MVA.
  • Husk! Booker du meg som bryllupsfotograf får du -50% rabatt på kjærestefotografering før bryllupet. 
 

Ofte stilte spørsmål om kjærestefotografering

Hva slags klær skal vi ha på oss på bildene?

Jeg anbefaler at dere har på dere klær dere trives i. Men det er lurt å tenke matchende stil og farger. Unngå sterke mønstre, store logoer og tekst på klærne. Matchende pastellfarger fungerer som regel alltid godt på bilder. Eks: jeans + lyse, ensfargede overdeler fungerer bra.

Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær?

Det er helt uproblematisk å utsette fotograferingen til en dag med bedre værutsikter. Ønsker dere å gjennomføre fotograferingen uansett vær går det helt fint. Bilder med paraplyer kan bli vel så fine som bilder i strålende sol. Ellers er det også mulig å oppsøke steder under tak eller i ly av store trær i parken. Det ordner seg.

Er det noe vi trenger å ta med til fotograferingen?

I utgangspunktet er det ikke noe dere trenger å ha med.

Kan vi bruke bildene fritt etter fotograferingen?

Bildene kan dere bruke helt fritt privat. Dere kan ordne med fremkalling og forstørrelser selv, men jeg er behjelpelig med dette også om dere ønsker det. Det er helt opp til dere.

Hvordan får vi levert bildene og hvor lang tid tar det?

Bildene får dere ferdig redigert og klare til bruk i et passordbeskyttet online galleri hvor dere enkelt kan laste ned bildene deres. Leveringstiden er ca. fire uker, men det kan variere noe.

Når på dagen er det best å ta bildene?

Vi tar det når det passer best for dere. Men det er som oftest finest lys på ettermiddag/kveldstid når solen står lavere på himmelen. Den gylne timen før solnedgang er magisk.

Hvor lang tid tar fotograferingen?

Kjærestefotografering tar ca. 1,5 time. Noen ganger mer, noen ganger mindre. Men sett gjerne av god tid slik at dere slipper å stresse hvis det er noe dere skal rekke.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg.


Kjærestebilder på bloggen