Klassiske og moderne konfirmasjonsbilder

Er du konfirmant og trenger fotograf? Så kult! Jeg vil gjerne ta flotte portretter av deg som du kan være stolt av. 

Foreldrene dine har helt sikkert lyst på noen klassiske konfirmasjonsbilder av deg i dress eller bunad/kjole som de kan ha på veggen og i albumet. Og ikke minst til takkekortene. Mens du ønsker deg kanskje heller noen kule konfirmasjonsbilder i klær du føler deg komfortabel i - bilder du kan bruke på Facebook, Instagram og andre sosiale medier. Det er helt perfekt. Hos meg får du både de klassiske og de moderne konfirmasjonsbildene inkludert i prisen. Da får både du og foreldrene dine ønskene deres oppfylt :)

Er du på jakt etter fotograf til konfirmasjon i Sarpsborg, Fredrikstad eller andre steder i Østfold? Ta gjerne kontakt med meg. 


Utvalgte bilder

 

Pris for konfirmantfotografering

Pris: 1.500,- kr. Prisen inkluderer 1 time fotografering utendørs i naturlige omgivelser. 
Denne prisen gjelder kun fotografering. Bilder kommer i tillegg. Se egen prisliste her: 


 

Ofte stilte spørsmål om konfirmasjonsbilder

 

Hva slags klær skal jeg ha på meg?

Jeg anbefaler at du møter opp til fotograferingen ferdig pyntet i dress eller bunad/kjole. Så starter vi med de klassiske konfirmasjonsbildene. Deretter kan du gjøre et kjapt klesskifte og her står du egentlig helt fritt til hva slags klær du vil ha på deg til de øvrige portrettbildene. Er du usikker på hva slags klær som egner seg kan du gjerne spørre meg i forkant. Generelt sett vil jeg anbefale klær som er uten for mye tekst og mønstre, men det er uansett viktig at du velger klær du liker og som du føler deg vel i. 


Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær? 

Det er helt uproblematisk å utsette fotograferingen til en dag med bedre værutsikter. Ønsker du å gjennomføre fotograferingen uansett vær går det også helt fint. Da finner vi et sted med litt ly for regnet, enten under tak eller under noen store trær. Det går også helt fint an å ha paraply med på noen av bildene. 


Er det noe jeg trenger å ta med til fotograferingen?

Jeg vil veldig gjerne vise hvem du er og hva du liker å gjøre i bildene. Er du musiker? Liker du å stå på skateboard? Sykler du mye eller er du veldig glad i hester? Ta meg med i planleggingen, så kan vi sammen skape de kuleste bildene.


Kan vi ta bildene en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen?

Absolutt! Jeg anbefaler faktisk alle mine konfirmanter å ta bildene en annen dag enn på selve konfirmasjonsdagen. Da har vi litt større spillerom med tanke på når på dagen vi kan ta bildene, hvilken location vi velger, vi kan ta litt værforbehold og ikke minst; dere slipper å stresse med å komme raskt tilbake til selskapet hvor alle gjestene venter på at hovedpersonen skal komme.


Kan jeg ha med kjæledyr på noen av bildene?

Klart det! Har du en firbeint venn som du er glad i er det bare koselig om han/hun kan bli med på noen av bildene. 


Når på dagen er det best å ta bildene?

Det er som oftest finest lys på ettermiddag/kveldstid når solen står lavt på himmelen. 


Hvor lang tid tar selve fotograferingen?

Konfirmantfotograferingen er som regel unnagjort på ca. 1,5 t.


Kan jeg bruke bildene i sosiale medier?

Ja, klart det! Det er bare hyggelig.

 

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg.