Er du konfirmant? Så kult! Jeg vil gjerne ta noen flotte portretter av deg som du kan være stolt av. 

Klassiske + moderne konfirmasjonsbilder

Foreldrene dine har helt sikkert lyst på noen klassiske konfirmasjonsbilder av deg i dress eller bunad/kjole som de kan ha på veggen og i albumet. Og ikke minst til takkekortene. Mens du ønsker deg kanskje heller noen kule konfirmasjonsbilder i klær du føler deg komfortabel i - bilder du kan bruke på Facebook, Instagram og andre sosiale medier. Det er helt perfekt. Hos meg får du både de klassiske og de moderne konfirmasjonsbildene inkludert i prisen. Da får både du og foreldrene dine ønskene deres oppfylt :)


Utvalgte bilder


Ofte stilte spørsmål om konfirmantfotografering

Hva slags klær skal jeg ha på meg?

Jeg anbefaler at du møter opp til fotograferingen ferdig pyntet i dress eller bunad/kjole. Så starter vi med de klassiske konfirmasjonsbildene. Deretter kan du gjøre et kjapt klesskifte og her står du egentlig helt fritt til hva slags klær du vil ha på deg til de øvrige portrettbildene. Er du usikker på hva slags klær som egner seg kan du gjerne spørre meg i forkant. Generelt sett vil jeg anbefale klær som er uten for mye tekst og mønstre, men det er uansett viktig at du velger klær du liker og som du føler deg vel i.

Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær?

Det er helt uproblematisk å utsette fotograferingen til en dag med bedre værutsikter. Ønsker du å gjennomføre fotograferingen uansett vær går det også helt fint. Da finner vi et sted med litt ly for regnet, enten under tak eller under noen store trær. Det går også helt fint an å ha paraply med på noen av bildene.

Er det noe jeg trenger å ta med til fotograferingen?

Jeg vil veldig gjerne vise hvem du er og hva du liker å gjøre i bildene. Er du musiker? Liker du å stå på skateboard? Sykler du mye eller er du veldig glad i hester? Ta meg med i planleggingen, så kan vi sammen skape de kuleste bildene.

Kan jeg bruke bildene fritt etter fotograferingen?

Bildene kan du bruke helt fritt privat. Du kan ordne med fremkalling og forstørrelser selv, men jeg er behjelpelig med dette også om du ønsker det. Det er helt opp til deg. Bildene kan du gjerne legge ut på Facebook, Instagram eller andre sosiale medier også. Det skulle bare mangle - det er dine bilder :)

Kan vi ta bildene en annen dag enn selve konfirmasjonsdagen?

Absolutt! Jeg anbefaler faktisk alle mine konfirmanter å ta bildene en annen dag enn på selve konfirmasjonsdagen. Da har vi litt større spillerom med tanke på når på dagen vi kan ta bildene, hvilken location vi velger, vi kan ta litt værforbehold og ikke minst; dere slipper å stresse med å komme raskt tilbake til selskapet hvor alle gjestene venter på at hovedpersonen skal komme.

Kan jeg ha med kjæledyr på noen av bildene?

Klart det! Har du en firbeint venn som du er glad i er det bare koselig om han/hun kan bli med på noen av bildene.

Hvordan får jeg bildene og hvor lang tid tar det?

Bildene får du ferdig redigert og klare til bruk i et passordbeskyttet online galleri hvor du enkelt kan laste ned bildene dine, eller dele de med familie og venner. Leveringstiden er ca. fire uker, men det kan variere noe.

Når på dagen er det best å ta bildene?

Det er som oftest finest lys på ettermiddag/kveldstid når solen står lavt på himmelen.

Hvor lang tid tar selve fotograferingen?

Konfirmantfotograferingen er som regel unnagjort på ca. 1,5 t.

Er det andre ting dere lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt med meg.


Pris på konfirmantbilder

fotograf-sarpsborg-konfirmasjon-konfirmantbilde-17.jpg
  • Du får alle de beste bildene ferdig redigert i full oppløsning og beste kvalitet - klare til bruk.
  • Minimum 20 bilder. 
  • Konfirmasjonsbildene tar vi utendørs.
  • Bildene kan du bruke fritt akkurat som du selv ønsker til personlig bruk.
  • Du står fritt til å ordne med fremkalling, forstørring og takkekort selv, men jeg hjelper deg gjerne med dette om du ønsker det.
  • Jeg forbeholder meg retten til å bruke bildene i egen markedsføring.
  • Kjøregodtgjørelse kommer i tillegg ved fotografering utenfor Sarpsborg.
  • Pris: 5.500,- inkl. MVA.