Ønsker du å ta fotograferingen din til nye høyder? 

Enten du er hobbyfotograf eller yrkesfotograf møter du helt sikkert stadig på små og store utfordringer. Jeg får ofte henvendelser fra andre fotografer med ulike spørsmål, som for eksempel: Markedsføring

Hvordan kan jeg markedsføre meg som fotograf? Hva kan jeg gjøre for å bli mer synlig på Facebook? Hvordan kan jeg tiltrekke meg flere kunder?


SEO - Søkemotoroptimalisering

Hvordan kan jeg endre hjemmesiden min for å få flere besøkende? Hva kan jeg gjøre for å rangere høyere i søkemotorene?


Kamera og innstillinger

Hvilke kamerainnstillinger skal jeg bruke når det er mørkt inne? Hvordan kan jeg ta fine portrettbilder? Hvis jeg skal kjøpe nytt kamera, hva vil du anbefale? 


Arbeidsflyt

Har du noen gode tips til en effektiv arbeidsflyt som fotograf? Hvordan kan jeg jobbe mer effektivt i Lightroom/Photoshop?


Backup

Hvordan bør jeg ta sikkerhetskopi av maskinen min? Hvilke forholdsregler kan jeg ta for å redusere risikoen for å miste viktige bilder?


Hjemmeside

Kan du hjelpe meg med å opprette en hjemmeside med Squarespace? Hvilke grep bør jeg gjøre med nettsiden min i dag for at den skal bli litt bedre?


Dette - og mye mer vil jeg gjerne hjelpe deg med. Derfor tilbyr jeg nå 1:1 mentoring. I praksis vil dette si at vi møtes over en kopp kaffe og diskuterer de utfordringene du har når det gjelder business, fotografering og arbeidsflyt. 1:1 mentoring passer perfekt for deg uansett om du er en aktiv hobbyfotograf eller en profesjonell yrkesfotograf med mange års erfaring. Opplegget tilpasses deg og dine behov og jeg svarer på alle spørsmålene dine underveis i møtet - uten yrkeshemmeligheter. 


Effektive verktøy, ingen yrkeshemmeligheter, bestem agendaen selv og bruk den tiden du trenger. Dette kan bli den viktigste investeringen du gjør for deg og din business i år.  


nina.png

"Jeg jobber selv som frilansfotograf med base i London og jeg har virkelig fått øynene opp for hvilken ressurs Jan Ivar er. Jan Ivar har veldig gode kvaliteter som fotograf. Han har mye teknisk kunnskap, kreativitet, estetikk og det magiske øyeblikkets tilstedeværelse. I tillegg er han generøs og ydmyk, samtidig som han har tro på det han gjør. Jan Ivar har funnet ’nøkkelen’ til hvordan man presenterer seg på nett – gjennom vennlig, personlig og tillitsvekkende markedsføring." 

- Nina

 

"Jeg stod foran et veiskille og risikerte å måtte bruke mye tid på nettet uten å nødvendigvis finne fram til de gode løsningene. Her var Jan Ivar til stor hjelp. Møtet var supert. Jan Ivar er en gjestfri og hyggelig kar som byr på seg selv og sine erfaringer. Han har genuin glede av å inspirere og oppmuntre andre. Min anbefaling til andre fotografer: Søk hjelp! Det er alltid noen som har «trødd opp løypa» før deg." 

- Christina

 
fred1.png

"Jeg booket en time med Jan Ivar fordi jeg blant annet ønsket å lære mer om bruk av lukkertid, blenderåpning og hvilke innstillinger man bør bruke når man tar bilder i mørke omgivelser. Jeg ønsket å lære mer om optikk, utstyr og ulike kamerateknikker. Jeg liker øyeblikkene han klarer å fange og at han fotograferer ikke-oppstilte bilder og levende situasjoner. Jeg ønsket å få vite mer om hva som skal til for å ta slike gode portrettbilder. Jeg møtte en vennlig, inkluderende og ydmyk person som tok meg og mine behov på alvor – en person som var villig til å dele sine kunnskaper med en fremmed. Det er sjelden vare! Dette var mye mer verdifullt og matnyttig enn å lese fotobøker og andre veiledninger på nettet."

- Fred

 

"Jeg føler meg takknemlig for at Jan Ivar ville møte meg. Det er ingen tvil om at han hadde satt seg inn i min business og min situasjon på forhånd. Grunnen til at jeg ønsket å møte Jan Ivar var fordi jeg liker de gode bildene hans og ikke minst hans profesjonelle, personlige og fine fremtoning på nettsiden sin og i sosiale medier. Jeg anbefaler 1:1 mentoring med Jan Ivar på det varmeste. Vil man leve av å jobbe som fotograf er det desverre ikke nok å bare ta gode bilder. Å nå det rette publikum, slik at de kan se dine arbeider, og velge deg fordi du er den rette for dem er like viktig! Dette har Jan Ivar mye kunnskap om. Tusen takk for det fine og givende møtet."

- Ane Cathrine