Topp 5 selskapslokaler for bryllup i Sarpsborg

Planlegger du bryllup i Sarpsborg men synes det er vanskelig å få oversikt over hvilke selskapslokaler som kan egne seg? Jeg får mange spørsmål om hvilke selskapslokaler som egner seg til bryllupsfeiring. Derfor har jeg satt opp en liste til deg i tilfeldig rekkefølge over lokaler du kan leie til bryllup i Sarpsborg. Dette er etter min mening blant de 5 fineste festlokalene i Sarpsborg. 


Bryllup på Hafslund Hovedgård og Konferansesenter

Med bryllup på Hafslund Hovedgård får du en kombinasjon av topp moderne lokaler kombinert med elementer fra den klassiske herregården. Alt sammen i rolige, vakre omgivelser omgitt av en fantastisk park. Her har du alt på ett sted. Gjestene kan overnatte, dere kan ha vielsen i hagen og bryllupsbildene kan gjerne tas i den store parken rett på utsiden - den flotteste parken i hele Sarpsborg.

Mens dere er opptatt med bryllupsfotografering kan gjestene deres spille boccia, ta en spasertur i parken eller få en omvisning på hovedgården. Her kan dere som brudepar slappe av, senke skuldrene og være trygge på at alt er under kontroll. Hafslund Konferansesenter er såvidt jeg vet det mest komplette selskapslokalet i Sarpsborg fordi man her kan ha alt på ett sted. 

Mer info hos Hafslund Hovedgård


Bryllup på Festiviteten i Sarpsborg

festiviteten-sarpsborg-bryllup.jpg

Festiviteten er et kjempeflott selskapslokale midt i Sarpsborg sentrum. Her kan dere faktisk gå fra kirken og ned til selskapslokalet om dere ønsker - det tar ikke mer enn ett minutt å gå fra Sarpsborg kirke og ned til Festiviteten. Og mens gjestene koser seg med en liten aperitiff og noe godt i glasset, kan dere ta bryllupsbilder i Kulåsparken som er nærmeste nabo til Festiviteten. Det at selskapslokalet ligger så bra plassert midt mellom kirken og parken, og med gangavstand mellom dem, gjør dette til et perfekt selskapslokale for bryllup. Jo mindre tid man bruker på å kjøre fra A til Å, jo mer tid kan man bruke på bryllupsbildene og dere får også mer tid sammen med gjestene deres. OG dere kan slappe mer av fordi dere slipper å tenke så mye på all logistikken. Festiviteten ligger dessuten bare noen hundre meter unna Scandic Sarpsborg, det kan jo være en fordel for gjestene deres som kommer tilreisende. 

Mer info hos Festiviteten


Bryllup på Tune Prestegård

Tune Prestegård er en av de flotteste prestegårdene i landet. Det er anslått at deler av hovedbygningen er fra 1690, og bygget i sin nåværende form er fra 1840. Men prestegården har røtter mye lengre tilbake i tid, helt til før Sarpsborg ble grunnlagt i 1016. I dag er Tune Prestegård et av de mest attraktive selskapslokalene i Østfold. Prestegården i Sarpsborg har en fin plassering med kort vei fra E6. Det er også praktisk at det ligger rett i nærheten av Tune Kirke hvor man kan ha vielsen dersom man ønsker det. Det er kort vei til Tunevannet og Landeparken som egner seg godt som locations for vakre bryllupsbilder. Tune Prestegård kan sterkt anbefales om du ønsker vakre og klassiske rammer for bryllupet deres. De ansatte er veldig hyggelige og du vil bli tatt godt i mot! 

Mer info hos Tune Prestegård


Bryllup på Borgarsyssel Museum

bryllup-borgarsyssel-museum-sarpsborg

Borgarsyssel er et flott museumsområde i Sarpsborg som byr på flotte omgivelser både ute og inne. Her kan dere for eksempel ha en utendørs vielse i hagen, eller vielse inne i Olavskapellet som også ligger på området. Deretter kan dere ha festen i Wegnerbrakka,  opprinnelig en arbeiderbolig for ansatte ved Hafslund. Huset er fra ca. 1850. I dag benyttes det som møte- og festlokale og har plass til rundt 80 gjester. Jeg har tatt masse bilder ved Borgarsyssel de siste årene og omgivelsene ute er perfekt til bryllupsbilder. Her har man mange muligheter på ett område, og det liker jeg. 

Mer info om bryllup på Borgarsyssel Museum


Bryllup på Seilerhytta i Sarpsborg

Planlegger dere et maritimt bryllup eller bare ønsker å benytte dere av et selskapslokale i Sarpsborg i nærheten av sjøen, da bør dere sjekke ut Seilerhytta til Sarpsborg Seilforening. Selskapslokalet ligger i Løkkevika i Skjeberg. Det er et trivelig lokale med fin utsikt og det er fullt mulig å ankomme festen med båt. Å kunne ta en liten pause under middagen på kvelden for å ta litt bilder i solnedgangen nede ved bryggekanten til lyden av bølgeskvulp er magisk. Det kan virkelig anbefales. Det er ikke mange bryllupslokaler i Østfold som har denne beliggenheten. 

Mer info hos Seilerhytta.


Vil du vite mer om bryllupsfotografering, priser og detaljer?